Máté és Petra

Rövid történetek gyermekeimről, hogy ne vesszenek a feledés homályába gyermekkoruk történései.

Ennyi idősek vagyunk!

videók

IndaFotó képek

Utolsó kommentek

  • Katuska79: @hajdul: 89 csongrádinak küldtem el a blogot:) (2009.06.17. 13:38) Képek
  • Katuska79: @hajdul: megteszem amit megkövetel a haza:) küldöm a linket a csongrád kluboknak:) (2009.06.17. 11:17) Képek
  • hajdul (törölt): Nem tudom, hol lehet az észt osztani, de csináltam egy blogot: csongrad.blog.hu Ez a miénk! Kéreti... (2009.06.16. 21:25) Képek
  • hajdul (törölt): Az a karácsonyi kép Ari és Pista eljegyzésén készült. Van olyan fotó is amin a gigantposzter (akk... (2009.06.16. 19:18) Képek
  • Maszlag Aranka: Bizony szépek vagytok mindnyájan.Jó hogy Papával is maradt rólad kép.Ari is milyen szép volt.(most... (2009.06.13. 19:58) Képek
  • Utolsó 20

"piknik"

2009.05.11. 14:41 - Katuska79

VAsárnap a ház tetejéről lekerült a nemcsak ocsmány de életveszélyes "tartalék" kémény is. Volt abban midnenféle szépség, a legközelebbi vihar talán le is döntötte volna! De végre végre nem csúnyálkodik!
Délelőtt elmentünk venni egy két dolgot busszal, majd hazafelé meglátogattuk Timit. Máté semmi pénzért nem hagyná ki, hogy ne lesse meg mit csinál a barátnő. Játszottak egy jót, végre békében, telehordták az egész udvart játékkal szerintem Anita még most is azt szedi:)
Délután miután Máté és Petra is felébredt a sziesztából átmentünk a szomszédba bográcsos gulyás levest enni. (fincsi volt:))Végre szép háttér lett a piknikhez:)
A két fiú Patrik és Máté annyit bohóckodott, nagyon aranyosak voltak! Mégiscsak érzik, hogy Ők ketten fiúk, Patrik díjazza Máté hüyleségeit, Máténak meg tetszik, hogy van közönsége. Labdáztak, autóztak, visítoztak egymás arcába de a legjobb móka még mindig a kukucs játék. Egy takaró került a fejükre és Ők ott bújtak majd lerántották magukról. Csak halvány betűkkel jegyzem meg, hogy még egy csók is elcsattant:))
Máté betermelt vagy hat palacsintát amit délben sütöttem, majd kunyerált Patrik sajtos kenyeréből is így a gulyásból már nem kért. INkább ment hinta ágyazni meg halakat dobálni a tóban.
Petra is jól érezte magát tekergett minden irányba, hogy lássa a srácokat, közben aludt is egy kicsit de azért mikor este hazahoztam fürdeni mert már kezdett nyűgös lenni, boldog mosollyal és nevetgéléssel nyugtázta, hogy ok még minden rendben van, nem állt egészen feje tetejére a világ.

Máté ma délben bepótolta a tegnapi elmaradt evést és megevett egy csomó húst és répát a levesből. A babot kiköpte, viszont a többi ízlett neki végre!

Egy pár kép a teljesség igénye nélkül.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://katuska79.blog.hu/api/trackback/id/tr811115129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maszlag Aranka 2009.05.11. 15:02:46

Nagyon aranyossak.Petra a nagy hajával,a gyönyörű kis pofijával igazán szép gyerekek.Patrik nagyon kedves,bájos kisgyerek.Olyan aranyossan játszanak,öröm őket nézni.Látszik,hogy Máté öregebb,tapasztaltabb helyre kis legény.Vigyázzatok rájuk.Sok puszit mind a háromnak. Mama.


süti beállítások módosítása