Máté és Petra

Rövid történetek gyermekeimről, hogy ne vesszenek a feledés homályába gyermekkoruk történései.

Ennyi idősek vagyunk!

videók

IndaFotó képek

Utolsó kommentek

  • Katuska79: @hajdul: 89 csongrádinak küldtem el a blogot:) (2009.06.17. 13:38) Képek
  • Katuska79: @hajdul: megteszem amit megkövetel a haza:) küldöm a linket a csongrád kluboknak:) (2009.06.17. 11:17) Képek
  • hajdul (törölt): Nem tudom, hol lehet az észt osztani, de csináltam egy blogot: csongrad.blog.hu Ez a miénk! Kéreti... (2009.06.16. 21:25) Képek
  • hajdul (törölt): Az a karácsonyi kép Ari és Pista eljegyzésén készült. Van olyan fotó is amin a gigantposzter (akk... (2009.06.16. 19:18) Képek
  • Maszlag Aranka: Bizony szépek vagytok mindnyájan.Jó hogy Papával is maradt rólad kép.Ari is milyen szép volt.(most... (2009.06.13. 19:58) Képek
  • Utolsó 20

Elmúlt hét

2009.06.17. 12:05 - Katuska79

Mostanában kicsit idő és kedv hiányában ritkultak a blog bejegyzések ezért ilyenkor már csak címszavakban jutnak eszembe a történések.

A probléma ott van, hogy gyermekeim igen aktívak mostanság és ha nyugiban ide tudok ülni akkor addig böngészek a neten míg a blogra már nem jut időm. Éjszaka meg már oylan szita az agyam, hogy egy épkézláb mondat nem jut eszembe...leszívnak ezek a kis ördögök agyilag totál:)

A gyerkőcökről pár mondat:

Máté továbbra is nagy Thomas rajongó, állandóan azt szeretné nézni. Már annyi mesét írtam neki DVD-re, hogy agymosást lehetne vele tartani. Majd jó lesz ha megy haza hétvégén csongrádra esti mesének.

Továbbra is akaratos....ehhez nincs mit hozzá fűzni. Ő ilyen. Ja és hamukázik. Tegnap mentem be a szobába, látom fekszik az ágyon. Kérdem tőle mit csinál. Válaszol, hogy alszik. Látom ám, hogy valamit nagyon dugdos maga mögé és huncutul mosolyog. Naná, hogy az orrcseppet pipettázta be az ágy mögé! Mind az összeset....
Délután meg a kis üveg vázét feltöltötte wc papírral.A baj az, hogy az üveg szája nagyon szűk így kiszedni belőle a papírt nem kis feladat lesz. Utána kiszedte a mosogatógépből a koszos poharakat és szintén klotyi papírral kitörölgette őket. Legalább elvolt...
Szókincse bővül bár inkább csak én értem de ha odafigyelnek rá akkor más is megérti amit akar.
Szobatisztaság terén nappalra már teljesen szobatiszta, önállóan végzi a dolgát. Ha kint van akkor csak előkapja....és profin nyomja:)
Petrát szereti, törődik vele, játszik vele és megvédi. Balesetek inkább akapkodásából, sutaságából szoktak bekövetkezni. Néha véletlen rálép a fejére, kezére egyéb kilógó testrészére de Epi jól tűri még nevet is hozzá.

Petra nagy franc nőszemély. Imádnivaló. Kedves, mosolygós jókedvű huncut kislány. Ha ránézünk máris teli szájjal vigyorog. Ha nem nézünk rá akkor sikongat, bugyborékol.
Profin fordul a hasára, vissza még nem mindig sikerül neki, inkább kezét lábát felemelve röpül a hasán. Minden érdekli, azonnal meg akarja fogni, nézni, vizsgálni a keze ügyébe akadó tárgyakat. Így az evés kisebb közelharc, sokszor le kell fognom ne kalimpáljon. Ha a kezét fogom le akkor a lábával hadonászik. A kanál mellé benyomja a kezét, majd a lábával le is törli a száját. De legalább nem morcsos:) Legutóbb az utolsó falat tejpépet kikapta a kezemből és végig kente magán...bele a hajába, orrába. Alig tudtam kiszedni, hogy ne szippantsa be.
AZ új ízeket kezdi élvezni, már megeszi az almát, őszibarackot, szilvát, vilmos körtét, vaníliás és rizses tejpépet. Éjszaka felébred egy két alkalommal enni de 5 perc alatt végez és alszik azonnal tovább az ikeás nyulat szorongatva. Kis mennyiségeket eszik meg egyszerre, nem oylan beles, mint a bátyja volt. Szép karcsú lány.

Na ennyire volt időm, mert Máté közben már vetkőzteti a hugát.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://katuska79.blog.hu/api/trackback/id/tr31190684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása